De tussenstand

Een mooi voorbeeld van samenwerking met woningcorporaties en zorginstellingen. Desondanks is er nog volop werk te verzetten. Het aantal daklozen stijgt en in deze tijd van een pandemie en crisis op de woningmarkt staan we voor een grote uitdaging om iedereen een dak boven het hoofd te kunnen bieden. 
 
Tijdelijke opvanglocaties
De komende tijd woont een tiental mensen die dak- en thuisloos waren tijdelijk in leegstaande woningen aan de Noordendijk. Hierdoor komt er weer ruimte vrij bij de opvang van het Leger des Heils aan het Kromhout. De tijdelijke extra opvanglocatie aan de Marconiweg, onder andere voor winteropvang, is tot uiterlijk 1 mei beschikbaar.

Op zoek naar nieuwe locaties
Om iedereen een dak boven het hoofd te kunnen bieden, zijn er meer opvangmogelijkheden nodig in onze regio. Voor extra crisisopvang loopt daarom momenteel een onderzoek naar locaties die voor langere termijn beschikbaar zijn (minimale beschikbaarheid van 3 jaar).
 
Weet jij een mogelijk geschikte locatie? Pand dat al jaren leegstaat of leeg komt? Laat het ons weten! Stuur een mail naar secretariaatbwo of  mail Nathalie Brocken